Salve!

Wij, Benjamin, Sabine, Sem en Lotte wonen sinds 2007 op “Casa Tartufo“. Benjamin werkte in Nederland als projectmanager en Sabine als grimeuse. We hebben het roer drastisch omgegooid en zijn hier een appartementen c.q. bed en breakfast verhuur begonnen.

Niet alleen voor ons was dit een grote stap, ook voor onze kinderen was dit heel spannend. Zo was Sem 7 en Lotte 5 jaar toen we hierheen vertrokken. Gelukkig zijn ze nu volop gewend aan het Italiaanse leven en zijn het net (blonde) Italiaantjes.

Tot op heden hebben we nog geen moment spijt gehad om onze droom te verwezenlijken en zijn we nog steeds blij dat we hier zitten. We zitten hier dan ook op een uitzonderlijk mooie plek en kunnen vanuit Casa Tartufo kilometers ver kijken over landerijen, dorpjes en de zee. Gelukkig werkt het weer hier ook erg mee!

Wij ervaren de Italianen hier in le Marche als hele vriendelijke, sociale en lieve mensen die ons aan alle kanten proberen te helpen, wat onze integratie dan ook bevordert. En dan hebben we het nog niet over het heerlijke, gezellige en veelvuldige eten gehad!

Fam Stroo_Over Ons

Een Italiaanse droom

Met onze vakantie appartementen / bed en breakfast hebben we deelgenomen aan het programma Ik Vertrek. Ook het tv programma van de KRO De Italiaanse Droom werd in onze omgeving in Piticchio opgenomen.

Nieuwsgierig naar onze eigen Italiaanse droom? Maak dan maar even via YouTube met ons kennis: