Kleine camping

Het hele bos rondom Casa Tartufo is officieel truffel gebied. Een gedeelte hiervan hebben we ingericht voor misschien wel de meest sfeervolle en comfortabele terrassen camping in Le Marche. De  20 campingplaatsen zijn door de bebossing voorzien van schaduw, een welkome verkoeling in de zomer. Als een van de weinigen biedt onze camping in Le Marche ook ruimte aan caravans en campers, het is een terrassen camping op een berg, dus enige rijvaardigheid is gewenst!

Onze kleine camping in Le Marche is vergelijkbaar met een ‘boerencamping’, ecocamping of natuurcamping, maar daarnaast is het een locatie wat een prachtig panoramisch vergezicht heeft, waar u kunt relaxen en kunt genieten van rust, ruimte en stilte. En voor zover de verkoeling van de bomen niet volstaat, beschikt Casa Tartufo ook over een ruim bijzonder zwembad.

Er zijn op het terrein twee sanitair-gebouwen aanwezig. In één van de twee is ook een wasmachine aanwezig.

In de ander zijn 2 privé badkamer gesitueerd. Een eigen badkamer voor je gezin, geen eventuele wachttijden, privacy, en het gemak van je spulletjes in de badkamer laten. Deze privé badkamer is voorzien van eigen douche, wc met wc-papier, wastafel met spiegel en opbergkast. Wel zo’n prettig idee om eigen sanitair te hebben dat je niet met andere hoeft te delen.

Iedere kampeerplaats is voorzien van elektriciteit.

U kunt desgewenst genieten van een overheerlijk ontbijt of een picknick bij de tent, caravan of camper verzorgd door onze broodjes-service!

Safari tenten: overnachten in stijl op onze sfeervolle kleine camping in Le Marche!

Voor wie het kamperen met enige vorm van luxe wil combineren, beschikt Casa Tartufo over bijzonder stijlvolle en compleet ingerichte 4/5-persoons Safari tenten. Voor meer informatie hierover kunt u HIER klikken.