tot luxe safari tenten...

Casa Tartufo biedt ruimte...

En een schitterend uitzicht...

Voor jong én oud...!

  1. Nederlands
  2. English
  3. Italiano

Kamperen

Voor liefhebbers die op zoek zijn naar een locatie die alle ingrediënten biedt voor een puur natuur en comfortabel kamperen in Italië, beschikt Casa Tartufo over een kleine camping die ruimte biedt aan twintig kampeerplekken welke midden in het door ons gecultiveerde truffel gebied zijn ingericht. Dit betekent dus ook dat je het kamperen in Italië doorbrengt onder de kenmerkende eikenbomen uit de streek. Niet alleen bijzonder mooi, maar ook erg praktisch. De eikenbomen voorzien de kampeerplaatsen in de zomer namelijk van de broodnodige schaduw.

De kleine camping van Casa Tartufo is kleinschalig en knus van opzet en behoudt daardoor zijn gemoedelijke sfeer. Er is voldoende ruimte voor iedereen en het is nooit te druk. De camping is gelegen op een hoogte van 586 meter, waardoor het panoramische uitzicht over de velden en heuvels van Le Marche tot aan de Adriatische kust werkelijk schitterend is. Een meer ‘puur natuur’ gevoel zul je tijdens het kamperen in Italië niet snel beleven. Daar komt ook nog eens bij dat onze camping over het algemeen als een echte ‘eco camping’ is ingericht.

Aangrenzend aan ons complex, en dus ook de camping, begint direct het bos, waar men uitgebreid kunt wandelen of fietsen. En voor wie tijdens het kamperen in Italië van een picknick of ontbijt bij de tent wil genieten, kan gebruik maken van de dagelijks vers brood service van Casa Tartufo!

Van alle gemakken voorzien

Er zijn op het terrein twee sanitair-gebouwen aanwezig. In één van de twee is ook een wasmachine aanwezig..

Iedere kampeerplaats is voorzien van elektriciteit.

Onze kleine camping is overigens ook (als een van de weinige) toegankelijk voor campers, caravans en vouwwagens (verharde weg tot aan de camping) en alle kampeerplaatsen zijn voorzien van (10 amp) stroom.

Kamperen in Italië met extra comfort

Geniet je liever van iets meer luxe tijdens het kamperen? In dat geval bieden onze safari tenten een ideale uitkomst. De safari tenten staan verscholen in het eerder genoemde bos en bieden privacy en uitzicht over de typische Italiaanse landerijen en dorpjes van Le Marche.