Laat je eens lekker een weekend verwennen en kennis maken met de heerlijke delicatesse ‘Truffel’, op allerlei manieren; het zoeken van de truffel, het combineren van truffel met wijn en natuurlijk het eten van truffel op vele verschillende manieren in verschillende restaurants. Wij van Casa Tartufo bieden bij voldoende aanmeldingen een 4 daagse truffel-arrangement.

Het programma is geheel verzorgd en start op vrijdag bij het vliegveld Ancona en eindigt ook weer daar.

Friday

Nadat u geland bent op vliegveld Ancona wordt u ontvangen en geholpen met de koffer naar de klaarstaande taxi (bus). Van daaruit rijden we naar “Casa Tartufo” om er verwelkomd te worden met een kopje koffie. Na de koffie wordt U naar uw appartement gebracht en heeft u de gelegenheid om evt. koffers uit te pakken en op te frissen. De lunch zal op Casa Tartufo genuttigd worden waarna we ‘s middags vertrekken naar een wijnproeverij waar ons alles verteld wordt over de streekwijnen in combinatie met truffel en uiteraard zullen wij deze dan ook gaan proeven. ’s Avonds zullen we heerlijk gaan eten bij een plaatselijk restaurant.

Saturday

’s Ochtends kunt u genieten van een klaarstaand ontbijt en zullen we samen met een ervaren truffellaar op pad gaan om truffel te zoeken en daar uitleg over te krijgen (vertaald in het Nederlands).

’s Middags gaan we naar een restaurant waar we uitgebreid zullen gaan lunchen. ’s Avonds zult u weer verwend worden op “Casa Tartufo” met een licht diner met de (eventueel) gevonden truffel.

Sunday

’s Ochtends kunt u weer genieten van een klaarstaand ontbijt en daarna hebben we een rustig ochtendje op “Casa Tartufo” met evt. wandelmogelijkheden.

’s Middags gaan we naar weer een ander restaurant waar we ons tegoed doen aan de Pranzo (Lunch). Na de lunch gaan we de truffelmarkt bezoeken om daar een beeld te krijgen welke truffels er zijn en hoe deze smaken. ’s Avonds zullen jullie op “Casa Tartufo” verwelkomd worden met een borrel met de nodige lekkere hapjes.

Monday

’s Ochtends vroeg kunt u weer genieten van een klaarstaand ontbijt om vervolgens weer naar het vliegveld te worden gebracht en hopelijk terug kijkt op een geslaagd “Truffel-weekend”.

Price

De prijs voor dit all-inclusive arrangement (incl. vervoer): € 395,00 p.p.