Welcome to Casa Tartufo!

Welkom bij Casa Tartufo!

Welkom bij Casa Tartufo!

  1. Nederlands
  2. English
  3. Italiano

Siamo pronti per una vacanza senza pensieri!

Na een heftige periode voor iedereen, zien we dat het Corona virus langzaam maar zeker weer aan het afnemen is.
Als eigenaren van Casa Tartufo wonen we in het midden van Italië (Le Marche) en prijzen we ons ‘gelukkig’ dat het Corona virus in onze regio slechts een milde impact heeft gehad. Zoals u wellicht weet, ligt het episch centrum in dat opzicht in het Noorden van Italië. Gelukkig neemt het aantal besmettingen inmiddels ook daar af.
Vanuit de lokale overheid / de VVV hebben we onlangs het signaal gekregen de accommodaties en locaties voorzichtig klaar te gaan maken voor het zomer seizoen. De verwachting is dat de Corona maatregelen de komende weken worden versoepeld en dat vanaf media mei het toerisme – los van het massa toerisme -langzaam weer wordt opgestart.

Met het fijne vooruitzicht van een hopelijk weer onbezorgd genieten van het mooie Italië, zijn we op het moment volop bezig om onze accommodatie klaar te maken voor het ontvangen van gasten. Hierbij ligt uiteraard de nadruk op het toepassen van de juiste maatregelen, het hanteren van de juiste afstanden, voor een ‘Corona proof’ etiket.

Zo zorgen wij dat er extra dispensers aanwezig zijn, biedt onze sanitair aan de hand van afstandsmarkeringen voldoende ruimte en wordt er extra gedesinfecteerd. Daarnaast zullen onze inmiddels fameuze pizza en bbq avonden enigszins worden aangepast en overwegen wij deze meer frequent te organiseren, zodat iedereen de kans heeft om hieraan deel te nemen. Een overheerlijk Casa Tartufo pizza wil je namelijk niet missen…

Kom jij veilig pizza eten bij Casatartufo?

Voor onze kampeer gasten beschikt Casa Tartufo over grote kampeerplekken, die meer dan voldoende ruimte bieden voor een gezonde afstand richting de buren. Deze afstand geldt overigens ook voor onze appartementen, waardoor Casa Tartufo ook in deze tijd staat voor een zorgeloze vakantie in Italië!

We hebben inmiddels al flink wat boekingen voor het aankomende seizoen ontvangen, welke in deze tijd uiteraard ook gepaard gaan met de nodige zorgen en vragen. Kan de vakantie bijvoorbeeld nog wel door gaan…? Ons antwoord hierop is zoals het er nu naar uit ziet, Ja! Dat gaat vast en zeker goed komen! Dus overweeg je deze zomer toch een vakantie naar Italië te boeken? Dan heet Casa Tartufo u zeker nog van harte welkom. Schroom niet ons te mailen om te vragen naar wat de mogelijkheden zijn.

Dan nog een extra initiatief vanuit onze kant.

“Extra zorg voor de zorg!”
Tijdens de Corona periode is er veel gevraagd aan de mensen die werken in de zorg. Het zijn de helden die ons door deze moeilijke periode heen hebben geholpen, en dit nog steeds doen. Wij kunnen ons voorstellen dat hierdoor het voorbereiden op en het überhaupt na denken over een vakantie op de laatste plaats komt. Nu de (werk)druk enigszins afneemt willen wij deze bijzondere mensen een hart onder de riem steken!
Werkt u of uw partner in de zorg? Dan zorgen wij ervoor dat uw zorgeloze vakantie in Le Marche gegarandeerd is. Neem contact met ons op voor het afstemmen van een passende periode én daarbij ontvangt u van ons…

10% korting op de gehele boeking!

Dit is het minst dat wij als dank voor uw inzet kunnen bieden, gekoppeld aan een hartelijk ontvangst.
Wij zien uit naar uw komst en heeft u vragen over het ‘Corona proof’ etiket en de maatregelen die wij hanteren? Neemt dan gerust contact met ons op.

“Casa Tartufo team”

Reviews

“We enjoyed our stay from the first until the very last day!” 

This summer we visited Casa Tartufo for the second time. We enjoyed our stay from the first until the very last day! Stroo family: many thanks for taking so good care of us and offering your hospitality. See you next year! – Guy, Janine, Rogier and Milou

“Because of you we fell in love with Italy!” 

Dear Ben and Sabine; many thanks for your warm welcome, it was magic!!!
We will definitely be back again. Because of you we fell in love with Italy! – Riet and Johan

“We will definitely be back!” 

Dear Ben and Sabine, we really enjoyed the ‘pizza night’ and what a beautiful place
you have. You have put so much energy and love into decorating, preparing delicious
food and taking good care of your guests!
We will definitely be back – Greetings from Ero and Charlotte

“A nice mixture of activities and relaxation!” 

The truffle weekend at Casa Tartufo was marvelous! A nice mixture of activities and relaxation; a guided tour of the wine house and tasting, searching for truffles, finding (!) and eating them, strolling on the market, really enjoyed it. And the outdoor lunches were also
very tasteful. I think we ended up eating for about three hours. And let’s not
forget Sabine’s cooking (the white lasagna… mmm).
The ideal surrounding for hiking. I strongly recommend the truffle weekend.
Looking back with so much nice memories! – Karin