Op het landgoed van “Casa Tartufo” hebben we 2 hectare truffelbos. Het truffelbos is speciaal aangelegd om de gewilde delicatesse “Truffel” te laten groeien. Iedere winterperiode (Oktober t/m Februari) wordt met goed getrainde honden naar truffel gezocht. We noemen het hier “goud zoeken”, dit omdat truffel niet te kweken is. Dit maakt de truffel dan ook zo speciaal, exclusief en kostbaar! Het is geweldig om mee te kunnen maken hoe truffel wordt gevonden. Daarnaast is truffel iets heel speciaals en heerlijk om te eten een echte delicatesse.

4 daags truffel arrangement

Laat je eens lekker een weekend verwennen en kennis maken met de heerlijke delicatesse ‘Truffel’, op allerlei manieren; het zoeken van de truffel, het combineren van truffel met wijn en natuurlijk het eten van truffel op vele verschillende manieren in verschillende restaurants. Wij van Casa Tartufo bieden bij voldoende aanmeldingen een 4 daags truffel-arrangement.

Het programma is geheel verzorgd en start op vrijdag bij het vliegveld Ancona en eindigt ook weer daar.

Vrijdag

Nadat u geland bent op vliegveld Ancona wordt u ontvangen en geholpen met de koffer naar de klaarstaande taxi (bus). Van daaruit rijden we naar een lokaal restaurant waar een lunch is bereid. Na de lunch vertrekken we naar een wijnproeverij waar ons alles verteld wordt over de streekwijnen en het maken van de wijn. Uiteraard zullen wij deze ook gaan proeven in combinatie met de truffel. Daarna vertrekken we naar “Casa Tartufo”. Hier aangekomen kunt u even bijkomen en genieten van onze adembenemende locatie met prachtig panoramisch uitzicht. ’s Avonds gaan we op “Casa Tartufo” heerlijk genieten van onze eigen gemaakte Pizza’s  uit een originele hout gestookte pizza oven, uiteraard gaan we ook hier experimenteren met pizza en truffel.

Zaterdag

’s Ochtends kunt u genieten van een klaarstaand ontbijt en zullen we samen met een ervaren truffellaar op pad gaan om truffel te zoeken en daar uitleg over te krijgen (vertaald in het Nederlands).

’s Middags gaan we naar een restaurant waar we uitgebreid zullen gaan lunchen. ’s Avonds zult u weer verwend worden op “Casa Tartufo” met een licht diner met de (eventueel) gevonden truffel.

Zondag

’s Ochtends kunt u weer genieten van een klaarstaand ontbijt en daarna hebben we een rustig ochtendje op “Casa Tartufo” met evt. wandelmogelijkheden.

’s Middags gaan we naar weer een ander restaurant waar we ons tegoed doen aan de Pranzo (Lunch). Na de lunch gaan we de truffelmarkt bezoeken om daar een beeld te krijgen welke truffels er zijn en hoe deze smaken. ’s Avonds zullen jullie op “Casa Tartufo” verwelkomd worden met een borrel met de nodige lekkere hapjes.

Maandag

’s Ochtends kunt u genieten van een klaarstaand ontbijt en kunt u op uw gemak de koffer(s) pakken, na de koffie zullen we vertrekken naar het vliegveld en kijkt u hopelijk terug op een geslaagd “Truffel-weekend”.

Prijs

De prijs voor een 2 persoons appartement bedraagt € 495,00 per persoon. En de prijs voor een 4 persoons appartement (met 4 personen) is € 475,00 per persoon. Deze prijs is all inclusief; dit geldt ook voor; vervoer, bed en badlinnen en schoonmaakkosten maar exclusief de vlucht van Ryan-air van Dusseldorf(Weeze) – Ancona (het is van belang dat alle gasten dezelfde vlucht boeken i.v.m. het gezamenlijk ophalen en wegbrengen).

Casa Tartufo_truffel arrangement