Elkaar voor eeuwig en altijd de liefde verklaren is iets moois… een onvergetelijk moment in je leven dat je zo bijzonder mogelijk wilt vormgeven. En hoe beter dan met de eeuwige romantiek van de wonderschone omgeving en sfeer van Italië?

Elkaar het ‘ja woord’ geven in het land van la bella vita en daarbij genieten van een heerlijke maaltijd, de beste wijn en een schitterend uitzicht vanuit een indrukwekkende trouwlocatie. Casa Tartufo maakt dit mogelijk, want speciaal voor de eeuwige liefde hebben wij een bijzonder trouw arrangement in de aanbieding!

Waarom de mooiste dag van je leven bij ons in goede handen is…

✓ Wij wonen in Italië, zijn Nederlands en spreken uitstekend Italiaans

✓ Wij zijn een kleine flexibele onderneming en kunnen daardoor goed luisteren naar de wensen van het bruidspaar

✓ Wij hebben zes appartementen met een maximum van 22 bedden plus 2 safari tenten

✓ Wij hebben ervaring met trouwerijen en tradities in Italië. Doordat wij hier sinds 2007 wonen, kennen wij hier de juiste wegen en de juiste mensen. Zeker wat betreft het regelen van vervoer (busje voor de gasten, maar ook een trouwauto), muziek, uitstapjes (cultureel of ontspanning), bruidstaart, bloemen enz.

✓ Wij hebben connecties met de burgerlijke stand hier in Italië, in onze mooie gemeente Sassoferrato, waardoor wij jullie kunnen begeleiden bij de stappen die er genomen moeten worden in Italië

✓ Wij zijn beëdigd om te mogen tolken bij de voltrekking van het huwelijk (verplicht als jullie geen Italiaans spreken)

✓ Wij werken samen met een geweldige (chef) kok, welke in een 2 sterren restaurant heeft gewerkt en tegenwoordig zijn eigen restaurant heeft!

En bovendien hebben we een schitterend uitzicht en een heerlijk zwembad!

Een persoonlijke kennismaking om jullie wensen op maat in vervulling te laten gaan!

Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk dat ook jullie de magie van Casa Tartufo voelen, als locatie waar jullie elkaar het ‘ja woord’ geven. En of jullie er vertrouwen in hebben deze bijzondere dag door ons te laten verzorgen. Bij de opzet van de bruiloften die tot nu toe bij ons zijn georganiseerd hebben wij het bruidspaar eerst hier op ons op Casa Tartufo ontmoet, zodat er ruimte is voor zowel een persoonlijke kennismaking met ons als met de omgeving. Zodat niet alleen de wensen voor de bruiloft kunnen worden besproken, maar ook om jullie te laten zien hoe mooi en bijzonder onze wereld is.

Wij vinden het iedere keer weer een eer als men ervoor kiest elkaar de liefde te verklaren op Casa Tartufo en zullen altijd ons best doen om al jullie wensen op deze bijzondere dag bij ons in vervulling te laten gaan!