Casa Tartufo biedt diens gasten het komend voorjaar wederom de mogelijkheid tot deelname aan een bijzonder smakelijk  ‘Culinair’ arrangement. Het betreft een lang weekend waarvoor wij een culinaire (top) chef-kok hebben ingehuurd, die onze gasten de geheimen van de Italiaanse keuken zal bijbrengen. De kok heet Valerio Ferri. Hij heeft o.a in het twee-sterren restaurant Symposium Quatrostaggione di Catoceto gewerkt. Hij heeft nu zijn eigen restaurant ‘Le Fontane‘.

Alvast ter inspiratie…

4 daags culinair arrangement

Laat je eens lekker een lang weekend verrassen en doe kennis op van de heerlijke Italiaanse keuken. Samen met een (top) chef kok op zoek naar de mooiste en beste producten, en deze onder zijn begeleiding bereiden. Daarnaast worden er de beste wijnen bij gezocht om het geheel helemaal af te maken.

Het programma

Vrijdag

Nadat u geland bent op vliegveld Ancona wordt u ontvangen en geholpen met de koffers naar de klaar staan de taxi (busjes). Vandaar uit rijden we naar “Casa Tartufo” om er verwelkomd te worden met een kopje koffie. Na de koffie wordt u naar uw appartement gebracht en heeft u de gelegenheid om evt. koffers uit te pakken en op te frissen. Tussen de middag nuttigen we een heerlijke lunch op “Casa Tartufo” Na de lunch vertrekken we naar een olijfolie-proeverij waar we de hele middag met olijfolies zullen bezig zijn. ’s Avonds zullen we genieten van een gezellige pizza avond op “Casa Tartufo” waar u de fijne kneepjes van het pizzabakken geleerd wordt.

Zaterdag

’s Ochtends gaan we vroeg genieten met het klaarstaand ontbijt. Want we worden rond 8.30 uur verwacht bij ‘Le Fontane’, zodat onze chef kok ons kan meenemen naar de vis markt in Fano, waar we de verse ingrediënten inslaan voor onze maaltijd. Rond 10.30 uur zullen we weer terug zijn in zijn restaurant om onder begeleiding van de chef-kok te beginnen aan de Pranzo (middag-eten). Uiteraard zullen we daarvan kunnen genieten in een geweldige entourage met bijpassende wijn. Na (hopelijk) een heerlijke lunch zullen we vertrekken naar Casa Tartufo om even uit te buiken, uiteraard kan dit aan ons zwembad of in 1 van onze hangmatten. ’s Avonds zullen we vertrekken naar wederom een geweldig restaurant hier in de buurt waar we zullen genieten van een typische Italiaanse maal die voor ons klaar gemaakt wordt, dit zal de hele avond duren waarna u weer voldaan terug gebracht wordt naar Casa Tartufo.

Zondag

’s Ochtends kunt u genieten van een klaarstaand ontbijt om vervolgens te vertrekken naar “Trattoria Del Borgo”. Daar worden we opgewacht door de mamma van Guiseppe (de eigenaar) die ons wegwijs gaat maken met de groente en kruiden in deze regio. Met haar gaan we dan het veld in om deze te zoeken en te oogsten/plukken. Tussen de middag eten we bij “Trattoria Del Borgo”. Na de lunch (pranzo) gaan we aan de slag om van onze oogst van ’s ochtends een heerlijke maaltijd te maken, waarbij we leren om op de authentieke regionale manier de pasta van het huis te maken. Nadat we deze heerlijke Cena (diner) met z’n alle genuttigd hebben worden jullie weer terug gereden naar Casa Tartufo.

Maandag

’s Ochtends vroeg kunt u weer genieten van een klaarstaand ontbijt. Hierna staan de (Taxi) busjes klaar om jullie naar de luchthaven in Ancona te brengen.

Prijs

De kosten voor dit all-inclusive arrangement bedraagt:

Dit is inclusief overnachtingen, beddengoed, handdoeken plus bovengenoemde.
Exclusief vliegticket Weeze-Ancona (Ryanair)

Data

In overleg