Een bezoek aan Casa Tartufo breng je niet alleen voor een welverdiende vakantie en het genieten van een schitterende omgeving en uitzicht. Als je op zoekt bent naar een meer ‘actief’ avontuur in Le Marche, dan ben je bij ons ook zeker aan het goede adres. Wij organiseren namelijk ook een aantal leuke en typisch Italiaanse arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons in de omgeving op zoek gaan naar het ‘zwarte goud’, ook wel de overheerlijke truffel (truffel arrangement) genoemd. Of onder begeleiding van een echte Italiaanse chef kok een aantal bijzondere culinaire streekgerechten bereiden (culinair arrangement).

Een Italiaanse bruiloft…

Ook voor het vieren van een bruiloft (trouwen in Le Marche) of ander soort partij ben je bij Casa Tartufo van harte welkom. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van een verscheidenheid aan arrangementen en denken daarin graag met onze gasten mee. Wij zijn daarin bijzonder flexibel en staan open voor elke suggestie.

Kortom: wil je de magie van Le Marche graag van een meer persoonlijke of avontuurlijke tint voorzien? Laat het ons dan weten en dan zorgen wij ervoor dat je verblijf op Casa Tartufo er een wordt die je niet snel meer zult vergeten.