Appartementen

Vakantie appartement in Le Marche? Bij Casa Tartufo ben je voor je ideale Italië vakantie aan het juiste adres. Van losse appartementen met een capaciteit van twee tot acht personen.

Vakantie appartementen in de sfeer van Le Marche

Alle vakantie appartementen hebben ieder een eigen karakter en een bijzonder sfeervolle inrichting, geheel in de stijl van de le Marche streek. Of je nu een appartement wilt met meerdere slaapkamers, een appartement met een eigen terras of een romantisch appartement voor met z’n tweeën; tijdens een verblijf op Casa Tartufo wordt je geheel op je wenken bediend! 

De vakantie appartementen van Casa Tartufo bevinden zich in het oude gedeelte van ons complex. Het huis is tussen de 250 en 300 jaar oud en bevat vele oude details. Voorheen was dit een echt Italiaans landhuis, waarbij de eigenaar vele hectare land in zijn bezit had om typische Italiaanse producten uit Le Marche te verbouwen.

De appartementen zijn overigens ook bijzonder goed geïsoleerd, zo is de dunste muur 60 cm en de dikste muur maar liefst 120 cm dik! Hierdoor blijft in de zomer de warmte en in de winter de kou buiten. Mocht het desondanks toch te warm of te fris zijn, dan zijn de vakantie appartementen voorzien van zowel verwarming als airco.

Casa Tartufo beschikt in totaal over zes vakantie appartementen:

✓  Twee maal een twee persoons appartement, met de mogelijkheid tot het plaatsen van een extra bed (appartementen Due en Quattro)

✓  Vier maal een vier persoons appartement, waarvan alle appartementen de mogelijkheid hebben tot het plaatsen van een extra bed.

Appartementen Uno en Due zijn te koppelen tot een zes persoons-appartement en Cinque en Sei tot een acht persoons-appartement.

Vanaf je eigen terras genieten van een betoverend uitzicht

Appartementen QuartoCinque en Sei beschikken over een eigen terras direct aan het appartement. De appartementen Uno en Tre hebben een eigen terras naast het huis, waar je buiten heerlijk kunt vertoeven en van ons betoverende uitzicht kunt genieten.

Kortom: ben je op zoek naar een locatie waar je je Italië vakantie in optima forma kunt beleven? Dan heten we je bij Casa Tartufo in Le Marche alvast van harte welkom!